Кластер ДОМВ проводить бізнес семінар “Деревина у будівництві – новий погляд на питання”

Деревина  є недооціненим матеріалом для будівництва в Україні. Саме тому Кластер деревообробки та меблевого виробництва (КДОМВ) організовує бізнес-семінар для представлення підходів до використання цього матеріалу. Семінар дозволить підвищити популярність деревини у будівництві й оздобленні приміщень та посилити конкурентні переваги національних виробників.

Цілями заходу є:

  • популяризувати деревину  як матеріал та зацікавити у її використанні архітекторів та конструкторів
  • привернути увагу дизайнерів до оздоблення приміщень деревиною
  • донести до представників девелоперських організацій переваги деревини як екологічного будівельного та оздоблювального матеріалу
  • представити досвід використання деревини в інших країнах (Австрія, Німеччина).

Захід є корисним для широкого кола субєктів:

  • Для забудовників та девелоперів – можливість дізнатись як отримати додаткові конкурентні переваги від використання новітніх технологій
  • Для архітекторів та дизайнерів – інформація про нові рішення, нові підходи та потенціал українських виробників
  • Для виробників продукції з деревини – розширення ринку, впровадження інноваційних технологій, підвищення інтересу до продукції з деревини.

Програма заходу передбачає доповіді про технологічні властивості деревини, її використання у будівництві, інноваційні досягнення іноземних виробників та нові матеріали із використанням деревини.

Семінар проводиться 27 вересня 2011 року  з 14:00 до 16:00 під час спеціалізованої виставки “БудЕКСПО Осінь 2011″ у Палаці Мистецтв, що на вул. Коперника 17. Участь у семінарі є безкоштовною.

Для участі у семінарі необхідно зареєструватись на сайті http://www.surveymonkey.com/s/domv_seminar

Leave a Reply