Успішне завершення першої навчальної програми – Столяр

12 грудня 2014 р. відбулось завершення першої навчальної програми за напрямком “Столяр” Навчального центру Кластеру Деревообробки та Меблевого Виробництва на базі Художнього ПТУ ім. Станька у смт. Івано-Франкове Яворівського району Львівської області. Проект створення Навчального центру співфінансується Швейцарським бюро співробітництва в Україні (SDC) в рамках Швейцарської міжнародної допомоги.

В рамках завершення навчальної програми було продемонстровано дерев’яні вироби: крісло з різьбою, авторами якого є Арсеній Колосов та Сергій Ковбель, стільці з різних порід деревини, авторами яких є Ірина Ковальчик, Дмитро Платок, Назар Жеребух, крісла-гойдалки виготовлені Броніславом Боднаром та Олегом Червінком. Вироби виготовлені в навчальному процесі дали можливість слухачам Навчального центру практично освоїти весь технологічний процес виготовлення виробів з деревини починаючи з розкрою кряжів на пиломатеріали та сушіння в сушильних камерах і завершуючи складанням та опорядженням виробів з деревини.

За відгуками слухачів Навчального центру, така навчальна програма є дуже корисною для працівників деревообробної галузі, оскільки поєднує в собі теоретичні заняття з оброблення та властивостей деревини, проектний менеджмент, стиль і дизайн, основи ведення бізнесу, які підкріплюються практикою в майстерні зі сучасним обладнанням Навчального центру, виїзними заняттями на деревообробні підприємства та теоретично-практичними семінарами провідних компаній галузі, а також налагодження нових контактів та обмін досвідом, що сприяло формуванню нових ідей.

За проходження 60% та більше навчальної програми, яка включала теоретичні та практичні заняття, слухачам було вручено сертифікати про успішне проходження програми 2014 року за напрямом “Столяр”.

Перша навчальна програма 2014 року, також дала можливість краще освоїти потреби деревообробної галузі. Маючи такий цінний досвід, наступна навчальна програма, яка відбудеться весною 2015 року, буде доповнена, що дасть можливість ще краще забезпечити потреби галузі.

Якщо Вас цікавить навчальна програма 2015 року для підприємців та усіх фахівців дотичних до деревообробки, або Ви готові стати партнером Навчального центру Кластеру ДОМВ, звертайтесь за контактами.

Leave a Reply